Olimpiada Națională de Religie Adventistă, la Craiova

Olimpiada Națională de Religie Adventistă, la Craiova

12:16 07.05.2024
0

Liceul Teologic Adventist Craiova va găzdui, în perioada 8-12 mai 2024, „Olimpiada Națională de Religie Cultul Adventist de Ziua a Șaptea” (ediția a II-a), cu participarea a peste 50 de elevi de clasele V-XII, de la instituțiile de profil din București, Cluj, Bistrița, Prahova și Craiova.

Ceremonia de deschidere va avea loc miercuri, 8 mai 2024, orele 17.00, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, str. 24 ianuarie, nr. 1, Craiova.

Proba de concurs se va desfășura pe 9 mai, iar rezultatele vor fi afișate pe 10 mai 2024.

Pe lângă activitățile specifice, participanții vor vizita diverse obiective culturale și turistice din Municipiul Craiova: Muzeul Olteniei, Muzeul Cărții și Exilului Românesc, Parcul „Nicolae Romanescu”, Grădina Botanică ș.a.

Evenimentul este organizat sub egida Inspectoratului Școlar Județean Dolj, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj și al Primăriei Municipiului Craiova.

Distribuie articol

Parteneri: Editura „Viață și Sănătate”, S.C. KILOM SRL, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” Dolj, Muzeul Cărții și Exilului Românesc, S.C. VIVIEN SRL, Uniunea Scriitorilor – Filiala Craiova, Editura Aius, Revista de cultură „Mozaicul”.

Parteneri media: Speranța TV, Radio „Vocea Speranței”.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă