Momentul adevărului pentru PSD: ASUMARE SAU FUGĂ?

Momentul adevărului pentru PSD: ASUMARE SAU FUGĂ?

17:15 05.11.2022
0

Știți de ce este PSD atât de haotic când prezintă tot felul de măsuri care, în viziunea pesediștilor, ar trebui să scoată România din criză? Dar care, în realitate, ar afunda-o și mai tare dacă ar fi adoptate?

Pentru că, deși a condus țara în cei mai mulți ani din ultimele trei decenii, acum este prima dată când PSD se află la guvernare în timpul unor vremuri tulburi.

România s-a aflat, din 2004 încoace, în mai multe momente delicate: recesiunea mondială din 2008-2009, care a lovit puternic țara noastră, tragicul moment Colectiv și anul care a urmat, și pandemia de COVID-19.

De fiecare dată, „marele talent” al celor din PSD a fost fuga. Fuga de responsabilitate. Fuga de decontarea boacănelor pe care le-au făcut.

Distribuie articol

Cele trei momente complicate amintite sunt diferite, dar au un singur element în comun: PSD a ieșit sau s-a lăsat scos de la guvernare, lăsând partidele de dreapta să dezamorseze bombele lăsate în urmă de acest partid.

Dreapta românească, cu toate defectele pe care le are, are cea mai importantă dintre calități: și-a asumat responsabilitatea. Unele decizii au fost dureroase, pentru multe am plătit electoral. Dar nu am plecat, am rămas pe baricade până am trecut cu toții prin furtună.

În schimb, când nu mai ai soluții de guvernare, inventezi un dușman pe care să dai vina, cam aceasta pare să fie principala filosofie politică a PSD. Ei bine, acum se văd limitele fiecăruia.

Iar pentru PSD a venit primul decont real.

Liviu Brătescu, senator PNL


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă