Mihai Firică, secretar de stat: PNL se va impune în Dolj drept principala forță la alegerile parlamentare

Mihai Firică, secretar de stat: PNL se va impune în Dolj drept principala forță la alegerile parlamentare

19:04 04.10.2020
0

După alegerile locale s-au reconfigurat raporturile de forțe între partidele reprezentate la nivelul județului Dolj la nivelul primăriilor, consiliilor locale și consiliul județean. Într-un mesaj prin care a mulțumit electoratului, secretarul de stat Mihai Firică, președintele Comisiei de Cultură a PNL Dolj, atrage atenția că PNL a reușit să aibă un scor mult mai bun în comparație cu cel înregistrat în urmă cu patru ani, în timp ce PSD a scăzut, chiar dacă a reușit să-și păstreze Craiova și CJ Dolj. La Consiliul Local Craiova, o nouă majoritate se va realiza de către PNL, prin cei 9 consilieri liberali, alături de care vor veni consilierii USRPLUS, pentru a fi aleși doi viceprimari din partea dreptei.

Distribuie articol

Mihai Firică: Vă mulțumesc tuturor doljenilor care ați fost la urne! S-a votat în condiții speciale, dar totul a fost în siguranță. Sunt onorat pentru că am reprezentat PNL pe lista pentru Consiliul Județean Dolj și că mi-ați încredințat mandatul de ales județean! În ciuda unei campanii decente și eficiente, rezultatele PNL nu au fost pe măsură în Dolj. Oltenia a rămas fieful stângii populiste, însă am încredere că, prin acțiunile liberale, nu va mai fi multă vreme polul sărăciei pe harta Uniunii Europene. Voi continua activitatea ca secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, depunându-mi mandatul de consilier județean, deoarece realizările de pănă acum arată că pot contribui la dezvoltarea Doljului.

Regula democrației ne impune să respectăm votul, deși au abundat situațiile în care PSD a fraudat votul. Contestațiile au fost în van. Am convingerea că, în acest mandat, toți colegii aleși în consilii vor împiedica abuzurile administrației cleptomane și își vor impune proiectele dincolo de blocajele PSD. Reclădim România prin deciziile juste adoptate de Guvernul Orban, prin programele de investiții care au demonstrat că sunt viabile și au făcut ca economia să înregistreze rezultate foarte bune chiar și în condițiile dificile ale pandemiei. Continuăm! PNL se va impune în Dolj drept principala forță la alegerile parlamentare. O demonstrează evoluția rezultatelor, în creștere de la europarlamentare până la alegerile locale. Am convingerea că, având susținerea Guvernului Orban și a viitorului guvern constituit în jurul PNL, Doljul va alege calea dreaptă, spre dezvoltare de tip liberal, prin investiții și promovarea oamenilor de valoare.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă