Mihai Firică: Să rămânem uniți în credință și solidaritate, păstrându-ne umanitatea și echilibrul

Mihai Firică: Să rămânem uniți în credință și solidaritate, păstrându-ne umanitatea și echilibrul

21:58 13.03.2020
0

Să rămânem uniți în credință și solidaritate, păstrându-ne umanitatea și echilibrul în grele momente pentru fiecare și pentru Țară.

Să manifestăm compasiune și să ne asumăm misiunea de a străbate drumul dificil către normalitate.

Distribuie articol

Criza politică declanșată de moțiunea absurdă a PSD, cu sprijinul UMDR și ALDE, se va încheia rapid printr-un vot al acelorași parlamentari toxici care au doborât guvernul legitim al PNL. Singurul partid care și-a asumat guvernarea într-o perioadă dificilă, după ani în care unii precum Dăncilă și Dragnea au făcut prăpăd, își va da măsura capacității de mobilizare și patriotism în fața provocării imense reprezentată de pandemia COVID19.

Au fost încercări mult mai mari prin care România a trecut cu bine, cele mai dificile momente fiind depășite cu inteligența și sacrificiul liderilor liberali. Dar au fost și cele mai mari împliniri ale Națiunii când liberalii s-au aflat în prima linie. Cred în destinul istoric al PNL de a-i însoți pe români la bine și la greu.

Să nu ne pierdem nădejdea!

#PNL

Prin noi înșine!


Sursa: Mihai Firică FB
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă