Mihai Firică, secretar de stat PNL Dolj: PSD are nevoie de haos, de crize politice

Mihai Firică, secretar de stat PNL Dolj: PSD are nevoie de haos, de crize politice

15:18 17.08.2020
0

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Orban este privită de către liberali drept o mișcare politicianistă, legată de apropiatul congres al social-democraților. Un act care va produce haos și va îngreuna misiunea Guvernului Orban de a lupta împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus, susține liberalul doljean Mihai Firică, secretar de stat în Ministerul Culturii. Liberalii nu se tem de moțiunea de cenzură a PSD deoarece se bazează pe dezavuarea de către opinia publică a unui astfel de demers, care vede în atacul inițiat de Ciolacu o cauză a declanșării crizei politice.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu va încredința PSD formarea viitorului guvern și nici nu va accepta ca partidul lui Ciolacu să facă parte din executiv.

Distribuie articol

Mihai Firică, secretar de stat: PSD are nevoie de haos, de crize politice. Le-a provocat și în anii în care a guvernat catastrofal, doborându-și două guverne (Grindeanu și Tudose). Urmează congresul pentru înscăunarea lui Ciolacu. Interesele șefilor PSD sunt blocarea justiției și apărarea marilor corupți, dar se flutură grija de pensionari. O agendă paralelă, cu un dispreț mascat față de votanții creduli. Au spus ca nu există coronavirus, blocând în Parlament legi necesare și au cerut românilor să nu respecte deciziile guvernului. Când numărul de cazuri de infectări a crescut vertiginos, uitând de acțiunile politizate ale Avocatului poporului și CCR, au dat vina pe PNL.

Interesele găștilor din PSD sunt mai presus de problemele românilor. Ajunge cu minciuna, că nu vă mai crede nimeni!


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă