Măsuri sporite! Au fost amenajate module pentru carantina suspecţilor de coronavirus

Măsuri sporite! Au fost amenajate module pentru carantina suspecţilor de coronavirus

16:53 11.02.2020
0

Autorităţiile locale din Severin au amenajat modulele pentru suspecţii de coronavirus care ar putea ajunge în ţara noastră prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Porţile de Fier. Ministerul Sănătăţii a cerut autorităţilor de la Drobeta Turnu Severin să amenajaze un spaţiu special aici, mai ales că municipiul se află la doar câţiva kilometri de frontieră. Au găsit soluţia, modulele pentru sinistraţi. Aici vor avea un pat,baie cu duş, iar primăria le va asigura şi hrana.

Distribuie articol

"Ca urmare a solicitărilor venite din partea Ministerului Sănătății cu privire la spații destinate punerii în carantină a persoanelor care se întorc din zone afectate de infecția cu coronavirus, la nivelul municipiului vom avea pregătite 5 module de locuit obținute pe fonduri europene, situate la Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, racordate la apă, canal, electricitate și dotate cu baie, paturi, aer condiționat.

Având în vedere că suntem oraș de frontieră, riscul este mai mare și tocmai de aceea e important să fim pregătiți pentru orice", a postat pe pagina de socializare, viceprimarul din Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă