Un angajat SMURD devenit de curând tată a renunţat la concediu: Nu dau bir cu fugiţii, acum când e mai rău

Un angajat SMURD devenit de curând tată a renunţat la concediu: Nu dau bir cu fugiţii, acum când e mai rău

11:20 06.04.2020
0

Un pompier din cadrul ISU Olt, care are acasă un copil de câteva săptămâni şi şi-ar fi dorit cu siguranţă să petreacă timp alături de el, a renunţat, în cele din urmă, la concediu, pentru a fi alături de colegi.

Distribuie articol

"Vă povesteam ieri despre #EROII mei, #POMPIERII cu care sunt onorat să lucrez de peste 12 ani și care îmi arată în fiecare zi ce înseamă să îți faci datoria cu DRAGOSTE DE ȚARĂ ȘI DE SEMENI.

#EROUL despre care vreau să vă povestesc astăzi are un copil de doar câteva săptămâni și discuția era legată de concediu paternal. Vreau să-mi cer scuze pentru că am făcut publică o discuție privată, dar, așa cum a spus chiar el, „așa am simțit să fac”.

#EROUL meu a făcut un consiliu de familie și a concluzionat: „Salut am discutat cu soția și am ajuns la concluzia:

Atunci când ,, ROMÂNIA " are nevoie de mine la serviciu împotriva Covid 19 renunț la acest concediu si vin la serviciu asumându.mi orice risc până la final.

Nu dau bir cu fugitii, acum când e mai rău !”

Recunosc că am un nod în gât și când scriu această postare și chiar dacă îmi doream să îi mulțumesc pentru gestul lui și pentru devotamentul de care dă dovadă, m-am blocat și am putut să-i scriu doar „Corect! O atitudine lăudabilă!”

Să-ți asumi orice risc pentru semeni, pentru ȚARA căreia i-ai jurat credință, asta te face #EROU !

Ce privilegiu să lucrez în fiecare zi cu astfel de OAMENI...

Reverență pentru cei care în aceste zile au grijă ca noi să fim în siguranță, să beneficiem de asistență medicală, să avem internet, apă, gaze, curent, rafturi pline în magazine, cumpărături online până la ușa casei, etc, etc, etc!", a povestit purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă