Conturile Asociaţiei Măriuţa, blocate! Un câine scăpat din adăpost ar fi mâncat 80 de oi de la o stână din Desa

Conturile Asociaţiei Măriuţa, blocate! Un câine scăpat din adăpost ar fi mâncat 80 de oi de la o stână din Desa

08:47 26.09.2019
0

Apel disperat al Asociației pentru Protecția Animalelor Măriuța din Desa, Dolj. Nu poate asigura hrana pentru cele aproximativ 600 de animale pe care le deține în acest moment. Un judecător din Calafat a blocat conturile asociației pentru că unul dintre câini ar fi mâncat 80 de oi de la un cioban din zonă.

Distribuie articol

"SOS - Dragi prieteni, după cum am anunţat deja aseară, avem poprire pe conturile bancare ale asociaţiei din cauza procesului cu vecinii ciobani. Apelul nostru a fost respins, drept pentru care trebuie să achităm prejudiciul cerut de acesti indivizi şi cheltuielile de judecată (un total de 11.645 ron), plus comisionul executorului judecătoresc în valoare de 1 643 ron. Poate vă mai amintiţi că, anul trecut, unul dintre căţeii nostri din adapost - deloc agresiv!!! - a fugit şi a rămas pe câmpul din împrejurimi, lângă stâna acestor ciobani. La început, l-au acceptat acolo, fiind de talie marie şi bun de pază, însă, în momentul în care au descoperit că provenea de la "Mariuţa", au considerat că ar putea scoate ceva bani din această situaţie. în concluzie, ne-au dat în judecată şi au prezentat toţi cei 80 (OPTZECI!!!!) de miei morti în acel an ca fiind victimele acestui câine.

În mod surprinzător, un judecător chiar a acceptat această versiune a poveştii şi acum suntem obligaţi să plătim daune acestor indivizi", este mesajul proprietarei, Daniela Popovici pe pagina de socializare.

Pentru a asigura hrana, tratamentele, benzina pt. generator, salariile ingrijitorilor etc., se poate dona DOAR în aceste conturi (cele 2 ale asociaţiei sunt poprite şi pe zero):

PayPal:

mariuta.romania@gmail.com

daniela.chitiburu@yahoo.com

Daniela Popovici-Chitiburu

BRD Bank

IBAN Ron: RO73BRDE170SV24344821700

SWIFT code: BRDEROBU, BIC code: BRDE


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă