Măsuri de ordine publică asigurate pe timpul unui marș de protest

Măsuri de ordine publică asigurate pe timpul unui marș de protest

16:34 12.02.2021
0

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinți și Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării ,,Marșului pentru libertate” ce va avea loc în data de 14 februarie a.c., în intervalul orar 12.00-15.00, în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Forțele de ordine vor asigura însoțirea participanților ce se deplasează pe următorul itinerariu: Palatul Culturii ,,Theodor Costescu” - strada Horia - strada Crișan- Bulevardul Mihai Viteazul și reur.

Distribuie articol

Jandarmii mehedințeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, protecția participanților, prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică. Jandarmii vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorii pentru a se asigura măsuri adecvate pentru siguranța și sănătatea participanților, dar și a celorlalți cetățeni.

Reamintim că în perioada stării de alertă, organizarea de adunări publice, mitinguri și demonstrații se realizează cu un număr de maxim 100 de persoane.

Recomandăm participanților să respecte măsurile de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică față de alte persoane prezente.

În scopul prevenirii producerii unor evenimente sau încălcări ale legislaţiei în vigoare, pe timpul desfăşurării adunărilor publice, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinți va coopera cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinți şi Direcția de Poliție Locală Drobeta Turnu Severin.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă