Mehedinţi/Continuă acţiunile la centrele de carantină din judeţ

Mehedinţi/Continuă acţiunile la centrele de carantină din judeţ

07:08 22.06.2020
0

Jandarmii au asigurat măsuri de ordine la două centre de carantină și au constituit un număr de 35 de patrule mixte polițiști-jandarmi.

Distribuie articol

Pompierii mehedințeni au efectuat opt misiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, cinci dintre acestea constând în acțiuni de decontaminare, iar trei pentru transportul unor persoane care au necesitat îngrijiri medicale sau nu au respectat măsura izolării la domiciliu și au fost plasate în carantină instituționalizată. Cele cinci misiuni de decontaminare au fost asigurate de echipajul de cercetare Chimică Biologică Radiologică și Nucleară din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin și au constat în decontaminarea a nouă ambulanțe SMURD și SAJ.

Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 171 de locații, unde se află 294 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 7 echipaje de poliție locală, dintre care 5 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 18 persoane se află în carantină instituționalizată (din care 2 persoane au intrat în carantină și 1 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 ore), iar 1.655 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 94 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 320 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă