Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de proiectare şi execuţie a DJ 607A, Centura ocolitoare DROBETA TURNU SEVERIN - CERNEȚI - VALEA COPCII - HUSNICIOARA - PERI - DN6, a fost relansată

Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de proiectare şi execuţie a DJ 607A, Centura ocolitoare DROBETA TURNU SEVERIN - CERNEȚI - VALEA COPCII - HUSNICIOARA - PERI - DN6, a fost relansată

08:24 01.10.2019
0

Conducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi a anunţat că a fost relansată în sistemul de achiziții publice licitația pentru atribuirea lucrărilor de proiectare, asistență tehnică și execuție a Drumului Județean 607A, Centura Drobeta Turnu Severin - Cerneți - Valea Copcii - Husnicioara - Peri - DN6.

Distribuie articol

Este a treia oară când Consiliul Județean Mehedinți încearcă să atribuie această investiție pentru implementarea proiectului finanțat în cea mai mare parte, cu fonduri europene în valoare de peste 5 milioane euro, în cadrul Programului Interreg V-A România - Bulgaria. Din păcate, la primele două proceduri lansate, nu s-a prezentat niciun ofertant, lucru care a dus la necesitatea de a suplimenta valoarea investiției. Astfel, licitația lansată acum are o valoare de aproape 9 milioane euro, cu TVA, din care, suma de 4,2 milioane euro este asigurată din bugetul Consiliului Județean Mehedinți.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 1.11.2019.

Investiția este una importantă pentru locuitorii comunităților traversate de artera respectivă, motiv pentru care președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a dispus efectuarea tuturor demersurilor necesare implementării investiției.

“Tronsonul care va fi reabilitat prin intermediul acestui proiect are o distanță de 27,8 km și cuprinde porțiunea de trei kilometri impracticabilă în urma alunecărilor de teren în anul 2016, pe raza comunei Husnicioara. Îi asigur pe locuitorii afectați de starea din prezent a drumului că facem toate demersurile pentru reabilitarea/modernizarea drumului întrucât știu că au nevoie de condiții bune de trafic și acces facil la serviciile de sănătate sau instituțiile de învățământ din Drobeta Turnu Severin!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă