Marian Jean Marinescu: Cerul Unic European este un proiect la care muncesc de 12 ani

Marian Jean Marinescu: Cerul Unic European este un proiect la care muncesc de 12 ani

22:31 14.09.2019
0

Marian Jean Marinescu, europarlamentar PNL Dolj, a realizat unul dintre cele mai importante proiecte europene de care vor beneficia milioane de pasageri. La întrebarea ,,Ce a făcut Marijan ca europarlamentar?, o întrebare de cele mai multe ori folosită de propaganda pesedistă sau mediocri cu mintea modelată de Antena3, europarlamentarul liberal poate să răspundă direct: Zboruri mai sigure, la timp și mai puțin poluante.

Declarat europarlamentarul anului la secțiunea Cercetare, Marian Jean Marinescu a realizat cele mai multe proiecte și fost raportor pe cele mai importante probleme europene.

Recent, Marinescu a fost desemnat raportor în dosarul privind reforma Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF).

Distribuie articol

Marian Jean Marinescu a scris pe contul său:

Cerul Unic European este un proiect la care muncesc de 12 ani și pe care sper să-l văd implementat cât mai curând. Au fost foarte multe dezbateri și consultări, chiar cred că a fost una dintre cele mai ample consultari din PE și, în tot acest timp, întotdeauna au fost aduse în discuție eventualele pierderi, fie locurile de muncă, fie că industria va avea de suferit. Eu am propus să ne uităm și la câștiguri, la partea pozitivă. Și cel care câștiga în mod cert este cetățeanul, pasagerul. Zboruri mai sigure, la timp și mai puțin poluante.

Foarte pe scurt, acesta a fost mesajul meu la deschiderea conferinței „Cerul European Digital”, organizată de Comisia Europeană pornind de la concluziile studiului pilot „O nouă arhitectură a spațiului aerian european”, realizat ca urmare a proiectului pilot pe care l-am depus in mandatul anterior.


Sursa: Marian Jean Marinescu oficial
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă