Mai puţin de jumătate din cadrele didactice din Vâlcea vor să se vaccineze anti covid19

Mai puţin de jumătate din cadrele didactice din Vâlcea vor să se vaccineze anti covid19

06:56 19.01.2021
0

Ministerul Educației și Cercetării a făcut publice rezultatele primei etape de consultare cu privire la disponibilitatea de vaccinare anti-Covid-19 a personalului din învățământul preuniversitar. Conform datelor colectate, 167977 angajați din totalul de 292872 au declarat că se vor vaccina, procentul fiind de 45,06%.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a diseminat în unitățile școlare din județ informații cu privire la campania de vaccinare pentru persoanele din învățământ.

Distribuie articol

Conform datelor statistice colectate din unitățile de învățământ 46% din personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic și-au exprimat intenția de vaccinare după cum urmează:

Personalul didactic: 45.7%;

Personalul didactic auxiliar: 49,2%;

Personalul nedidactic 43,2%.

La nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean și a Casei Corpului Didactic Vâlcea 90% din personal dorește să se vaccineze.

Începând cu 16.01.2021, MEC a decis inițierea celei de-a doua etape de declarare a disponibilității de vaccinare până în data de 1/02.2021

Informații suplimentare se pot obține pe platform națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19: vaccinare-covid.gov.ro


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă