Lucrări de artă ale unor pictori renumiți, în Calendarul regal pentru 2020

Lucrări de artă ale unor pictori renumiți, în Calendarul regal pentru 2020

08:29 03.11.2019
0

Curtea Veche Publishing aduce în librării calendarul regal pentru anul 2020. Filele lunilor anului 2020 reproduc fiecare câte un portret în ulei, reprezentând cele cinci generații regale de până acum.

Distribuie articol

Autorii operelor de artă sunt pictori din toate generațiile, de la Nicolae Grigorescu, Philip de Laszlo și Otilia Michail până la contemporanul Nelson Shanks și talentatul portretist român Vadim Crețu. Textul calendarului este semnat de Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

Calendarul este disponibil în librăriile din țară începând cu săptămâna viitoare, va fi prezent la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus (20-24 noiembrie 2019, Pavilionul B2 Romexpo) și poate fi comandat online.


Sursa: România Regală
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă