Liviu Lungu, un nou roman publicat la Editura Asdreni a Asociației Liga Albanezilor din România

Liviu Lungu, un nou roman publicat la Editura Asdreni a Asociației Liga Albanezilor din România

17:34 02.06.2023
0

În seara zilei de marți, 30 mai 2023, Muzeul Naţional al Literaturii Române a găzduit lansarea volumului „Idolul de carne sau Înțelepciunea primului stăpân”, de Liviu Lungu, publicat la Editura Asdreni a Asociației Liga Albanezilor din România. Alături de autor, au luat cuvântul deputatul Bogdan-Alin Stoica, reprezentantul minorității naționale albaneze în Parlamentul României, Dr. Radu-Cosmin Săvulescu, președintele ALAR, Dr. Luan Topciu, coordonatorul Centrului Cultural Albanez al ALAR, și doamna Elena Loreta Popa, scriitoare, reprezentanta instituției gazdă. La eveniment a fost prezentă și o echipă a Televiziunii Române.

Autor constănțean, cu origini albaneze pe linie maternă, arheologul Dr. Liviu Lungu a publicat mai multe romane la Editura Asdreni, precum și o carte de istorie a Albaniei. De asemenea, este colaborator permanent al revistei „Albanica” și, în general, al Centrului Cultural Albanez al ALAR.

Distribuie articol

Volumul a fost tipărit cu sprijinul Guvernului României, iar fiecare dintre participanții la lansare a primit câte un exemplar gratuit. Romanul va putea fi procurat de la standurile ALAR de la târgurile și saloanele de carte, de asemenea în mod gratuit.


Sursa: ALAR
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă