Liviu Brătescu, istoric: Luarea în derâdere a culturii e unul dintre sporturile preferate de PSD+ALDE

Liviu Brătescu, istoric: Luarea în derâdere a culturii e unul dintre sporturile preferate de PSD+ALDE

19:17 31.07.2019
0

România este un sistem în care găsim personaje ce o parazitează până la sufocare. Astfel, ne întrebăm: cum este posibil ca un responsabil cu protecția datelor personale la o companie de alimentare cu apă / canalizare ajunge să fie propulsat direct în funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii (și Identității Naționale)?

Distribuie articol

Bătaia de joc la care este supusă România de PSD-ALDE nu se mai sfârșește. Luarea în derâdere a culturii e unul dintre sporturile lor preferate. Iar cel la care ne referim, Viorel Timotei Florentie Oprea-Stoian, pare rupt dintr-un coșmar. Dacă înțelegem fără legătura intrinsecă între istorie (pe care a absolvit-o) sau presă (în care a activat), restul domeniilor din CV nu sunt nici din aceeași arie curriculară. Ce îl recomandă pentru acest post înalt? Familia mai mult decât talentul.

Personaj foarte versatil, Viorel Timotei Florentie Oprea-Stoian este blindat de diplome, dar fără consistență în nimic din ce a făcut. În afară, evident, de a sta pe lângă cine trebuie. Când își trece în CV printre competențe flexibilitatea și adaptabilitate, suntem siguri că are dreptate. Altfel, cum să ajungi de la prefectură la Cultură?

Numitul are și o carte, cu subtitlul „File de apocalips„ – sintagma perfectă pentru ce se întâmplă astăzi, sub PSD-ALDE, în cultura română.


Sursa: Liviu Brătescu
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă