Jandarmii au sădit pomi, în Vâlcea

Jandarmii au sădit pomi, în Vâlcea

16:19 07.03.2020
0

În această dimineață, o parte din efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea nu s-au lăsat mai prejos și au răspuns ,,PREZENT,, invitației lansate de către Primăria Râmnicu Vâlcea, Direcția Silvică Vâlcea și Sprint Media, la Evenimentul ,,SĂDEȘTE VIITORUL ASTĂZI! ,,

Distribuie articol

Jandarmii au lăsat pentru câteva ore misiunile specifice, au igienizat liziera, au luat lopețile și au trecut la plantarea celor 400 de puieți alături de zecile de voluntari prezente în zona Fețeni.

,, Motivele care ne-au determinat să luăm parte în mod voluntar la acest eveniment sunt simple: iubim natura și are nevoie de sprijinul nostru, iar fiecare pom sădit aduce beneficii tuturor locuitorilor din oraș,, - au declarat câțiva dintre militari.

Nu este pentru prima oară când jandarmii vâlceni participă la astfel de activități, prin intermdiul acestora dorind să-și facă cunoscut spiritul voluntar și implicarea în sprijinul comunității.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă