INCREDIBIL! Finală de vis între Federer și Djokovic. Sârbul s-a impus după un meci dramatic.

INCREDIBIL! Finală de vis între Federer și Djokovic. Sârbul s-a impus după un meci dramatic.

21:05 14.07.2019
0

Finală dramatică la Wimbledon între elvețianul Roger Federer și sârbul Novak Djokovic, derulată pe o durată de peste cinci ore. 3-2 (7-6, 1-6, 7-6, 4-6, 13-12) pentru jucătorul sârb, la cea de-a patra victorie la Wimbledon.

Distribuie articol

Sârbul s-a detașat după cinci seturi și tiebreak în decisiv 7-3. Nu a contat diferența de vârstă, ci stilul de joc al sârbului, care s-a adaptat mai bine pe finalul partidei. Đoković este un all-round player, un jucător ce combină jocul de pe fundul terenului cu venirile la fileu în scopul finalizării punctelor cât mai repede, variind rapid strategia de joc, în funcție de situație, fiind adaptat pentru orice tip de suprafață. A mai beneficiat Djokovic de câteva lovituri norocoase și așa s-a scris isgtoria unei finale de vis la Wimbledon!


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă