Primăria Craiova primește o ofertă de nerefuzat: pe banii săi, Mititelu reface gazonul de pe Stadionul Oblemenco!

Primăria Craiova primește o ofertă de nerefuzat: pe banii săi, Mititelu reface gazonul de pe Stadionul Oblemenco!

17:49 25.09.2019
0

Starea deplorabilă a gazonului de pe Stadionul Ion Oblemenco l-a determinat pe Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova, să facă o ofertă de nerefuzat Primăriei Craiova: să refacă gazonul pe banii săi. Calitatea partidei FC U Craiova - U Cluj a fost grav afectattă de gropile arărute în gazon, așa cum au fost distruse multe meciuri ale rivalei CSU Craiova sau chiar meciul naționalei disputat contra Suediei. Singura condiție cerută de Mititelu este ca și FC Universitatea Craiova să beneficieze de condițiile oferite de Primăria Craiova celor de la CSU.

Distribuie articol

Către Primăria Municipiului Craiova

Domnului Mihail Genoiu

Prin prezenta, ne manifestăm în mod official disponibilitate de a reconstrui din fonduri propria terenul-gazon din Stadionul Ion Oblemenco.

Precizăm că structura noastră sportive (ca și succesoare a Fotbal Club Universitatea Craiova) are expertiză în construcția de terenuri gazonate, având în vedere că, în anul 2008, am realizat în regie proprie, în incinta vechiului complez Ion oblemenco, 4 terenuri gazonate de calitate ridicată, acest lucru fiind cunoscut atât de Primăria Craiova, cât și de opinia publică.

Nu în ultimul rând, relevant este faptul că noi am modernizat întreaga suprafață administrative a aceluiași stadion.

Prin urmare, suntem dispuși să ne angajăm, oferim și garanții în acest sens, să realizăm din resurse propria un gazon de înaltă clasă pe noul stadion, într-un termen rezonabil.

Condiția noastră pentru a realiza această investiție este ca și clubul nostru să beneficieze de acest stadion și teren, ulterior realizării lucrării, în aceleași condiții de care beneficiază și clubul deținut de cetățenii Andrici și Rotaru.

U Craiova 1948 SA

Adrian Gigi Mititelu, administrator


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă