Război total în Oltenia fotbalistică: Mititelu nu-l iartă pe Rotaru

Război total în Oltenia fotbalistică: Mititelu nu-l iartă pe Rotaru

08:42 30.09.2019
0

Rivalitățile sportive nu se sting în Bănie și războiul dintre finanțatorii echipelor nu cunoaște armistițiu.Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, continuă ofensiva totală împotriva echipei din Liga 1, CS U Craiova, deținută de către Mihai Rotaru. În direct la emisiunea ‘Realitatea Sportivă‘, Mititelu a anunțat că este un dosar penal în curs care vizează activitatea clubului din prima ligă.

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948: Această echipă din Liga 1 nu este echipa orașului, e echipa lui Rotaru Mihai! Omul ăsta a fost împroprietărit de Primărie cu o echipă de fotbal, unde ați mai auzit așa ceva?

Distribuie articol

După ce a demonstrat că FC U Craiova 1948 are un număr mai mare de suporteri, Adrian Mititelu spune că se va lupta în instanță pentru ca echipa sa să își reocupe locul care i se cuvine iar adversarii săi vor plăti scump pentru răul care i s-a făcut: Am demonstrat că galeria Universității Craiova, grosul, a rămas alături de echipă. Am demonstrat că avem un potențial de public uriaș. Cel mai mult ne putem lăuda că au venit acei oameni care sunt cu adevărat fanii Universității Craiova, acei 3-4.000 de ultrași. O echipă din România care nu are ultrași nu este o echipă mare.

Cei de la CS U Craiova vor trebui să-și schimbe numele, pentru că sunt două nume identice. Iar noi am fost primii care au înregistrat. Sunt vreo 15-20 de litigii pe rol, ne judecăm pe nume, ne judecăm la TAS pentru faptul că le-a aprobat această schimbare de denumire, ne judecăm pe marca cu leul, ne judecăm pe faptul că și-au asumat istoria și palmaresul Universității Craiova.

E și un dosar penal în curs, i-am acuzat că ne-au furat activitatea societății și clubul. Ei au încasat milioane, au vândut jucători sub sigla Universității Craiova, au încasat de la sponsori. Fără acest nume, n-ar fi putut să încaseze acele sume mari de bani.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă