Summer Sport la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dolj

Summer Sport la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dolj

10:30 01.07.2019
0

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj organizează o nouă ediţie a programului local “Summer Sport”, în perioada iulie – august 2019.

Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse 5 ani şi 18 ani care doresc să fie iniţiaţi în anumite ramuri sportive. Anul acesta, oferta pusă la dispoziţie de către DJST Dolj vizează fotbal, baschet, dans, karate, volei şi şah.

Distribuie articol

Cursurile de iniţiere se vor desfaşura în serii de câte două săptămâni, astfel:

Seria I: 8 iulie – 19 iulie 2019,

Seria II: 22 iulie – 2 august 2019,

Seria III: 5 august – 16 august 2019,

Seria IV: 19 august – 30 august 2019.

Pentru a putea participa la aceste cursuri, copiii trebuie înscrişi prin completarea unui formular online. Acesta va fi pus la dispoziţie începând cu data de 2 iulie 2019, ora 09.00, pe pagina de Facebook a DJST Dolj https://www.facebook.com/djstdolj/ dar si pe site-ul instituţiei www.djst.ro. Precizăm că, iniţial, formularul va fi complet cu toate ramurile sportive şi cele patru serii. În funcţie de înscrieri, va fi scoasă din formular, ramura la care se completeaza seria.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă