Hagi a vândut Viitorul unor investitori români. A păstrat doar 40 la sută din club

Hagi a vândut Viitorul unor investitori români. A păstrat doar 40 la sută din club

01:01 03.10.2019
0

După succesul managerial al lui Gică Hagi, care a fost demonstrat de achiziționarea contra unor sume importante a unor jucători pe care i-a lansat, a venit și succesul financiar. Hagi a vândut 60 la sută din club unor investitori români, ceea ce înseamnă că Viitorul devine unul dintre cele mai puternice cluburi, mai ales că noii parteneri sunt foarte puternici în domeniile pe care le reprezintă. 20 la sută din acțiuni vor ajunge la eMAG, alte 20 la sută vor fi controlate de Mobexpert, iar ultimele 20 la sută dintre procente vor ajunge la o puternică firmă de IT din România.

Distribuie articol

Gică Popescu: V-am spus că unul dintre obiectivele noastre este acesta, să aducem oameni potenți lângă noi. Am făcut pași importanți, am avut întâlniri în ultimele luni. Sper ca ultimii pași să fie făcuți cât mai repede. Noi dorim să facem acest lucru cât mai repede. Noi am găsit interesul unor oameni cărora le-a făcut proiectul. Important e să se întâmple. Obiectivele vor rămâne aceleași


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă