Gogu Neagoe, invitat de onoare la Festivalului Naţional de Folclor Cântecele Oltului

Gogu Neagoe, invitat de onoare la Festivalului Naţional de Folclor Cântecele Oltului

14:53 19.08.2019
0

Gogu Neagoe, considerat unul dintre cei mai talentați caricaturiști români, a fost invitat de onoare la Festivalului Naţional de Folclor Cântecele Oltului. Acest eveniment este la ediţia cu numărul 51 și are loc în Călimănești, județul Vâlcea. Un obișnuit al evenimentelor cu priză la public, Gogu Neagoe este nelipsit de la întâlnirile cu publicul oltenesc și avid să stra în mijlocul artiștilor populari.

Distribuie articol

Gogu Neagoe, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice UNESCO din Germania. Acesta a participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate. A donat 4 lucrări pictate în valoare de 15.000 de euro la un eveniment din 2013 caritabil pentru copiii cu probleme de sănătate şi săraci.

Deasemenea, a mai participat, fără onorariu, pentru al doilea an, caricaturistul Gogu Neagoe, care a realizat caricaturi pentru invitaţi, iar sumele colectate din caricaturi au fost donate integral pentru susţinerea proiectelor. „Rotary susţine lupta împotriva neoplasmului mamar – Screening gratuit prin mamografie pentru femei din mediul rural, judetul Olt”. Gogu Neagoe (41 ani) e aproape nelipsit la festivalurile de folclor și caricatura , astăzi invitat de onoare la festivalurile de folclor. Vedetele îl ştiu de la evenimente, unde execută caricaturi şi portrete, de la emisiunile TV.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă