Ghiveci slatinean cu ficat de pui

Ghiveci slatinean cu ficat de pui

16:56 19.06.2019
0

300 g ficat de pui

175 ml ulei

200 g ceapa

200 g morcov

400 g cartofi

100 g ardei gras

200 g varza acra

4 catei de usturoi

putina fasole verde proaspata sau conservata

o legatura de verdeata

100 g orez

200 g rosii proaspte sau conserva

sare si piper dupa gust

Distribuie articol

Ficatul se taie, cate patru bucati pentru o portie. Se prajeste. In uleiul fierbinte, separat, se prajeste si ceapa taiata marunt. Se adauga apoi orezul ales si spalat si se stinge cu bulion dizolvat in putina apa.

Tot separat se taie in felii morcovul, varza, ardeiul gras. Se calesc si acestea in grasime, dupa care se pun la fiert. Dup ce au fiert, se ia o tava, in care se amesteca cu ceapa si orezul, mazare si fasolea.

Se pune piperul pisat si usturoiul, tot pisat. Deasupra se pun cartofii taiati in cuburi si prajiti separat si cate o rosie. Se pune totul la cuptor. Cand este gata se portioneaza si se serveste cald, cu verdeata taiata marunt deasupra.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Servicii de sanatte si securitate in munca - Servicii profesionale de sanatate si securitate in munca.
Categorii

Conectare



Cont nou



Resetare parolă