Festivalul murelor, la Roşia de Amaradia

Festivalul murelor, la Roşia de Amaradia

16:40 15.07.2019
0

Cooperativa Agricolă VALEA AMARADIEI CATALUNYA organizează prima ediție a Festivalului murelor în zilele de 20-21 iulie 2019 , în comuna Roșia de Amaradia, județul Gorj.

Distribuie articol

Cu această ocazie sunt invitaţi toți producătorii de mure din țară să participe la acest eveniment, unde pot să prezinte fructele pe care le produc sau produsele obținute din acestea. De asemenea sunt invitaţi toți consumatori acestor minunate fructe să participe și să se aprovizioneze cu cele mai bune fructe de la cei prezenț . Nu în ultimul rând organizatorii invită comercianții și procesatorii acestor fructe. Vom invita să participe la evenimentul acesta, reprezentanți ai presei de specialitate, reprezentanți ai guvernului respectiv ai Ministerului Agriculturi și Direcției Agricole Gorj, reprezentanți ai administrației locale și județene, Grupuri de Acțiune Locală, instituții de învățământ cu profil agricol, meșteri populari, formații artistice, sponsori și alții.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă