Expoziţie inedită la Aeroportul din Craiova

Expoziţie inedită la Aeroportul din Craiova

13:44 13.09.2019
0

Centrul Județean pentru Protecția Naturii, Turism si Dezvoltare Rurală Durabilă Dolj vă invită în data de 15 septembrie, în incinta Aeroportul Internațional Craiova la o Expoziţie de fotografie cu imagini surprinse de către angajații institutiei, în aria naturală protejată Coridorul Jiului.

Distribuie articol

Săptămâna Ariilor Protejate – De vorbă cu natura este un concept prin care ariile protejate sunt promovate în rândul publicului larg prin organizarea unor activități diverse (expoziții de fotografie, dezbateri, seminarii, proiecții de filme, excursii ghidate în arii protejate, reabilitare trasee, inelări de păsări, festivaluri, activități de educație ecologică, concursuri,etc). Evenimentul face parte din proiectul "Oameni pentru Natură", implementat de Pro Park Fundația pentru Arii Protejate și finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, care are ca scop promovarea ariilor naturale protejate din România şi a oamenilor care lucrează în acest domeniu prin organizarea de evenimente adresate publicului larg


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă