eBăcănie.ro - prima platfomă de marketplace online dedicată antreprenorilor din sectorul agro-alimentar din Oltenia

eBăcănie.ro - prima platfomă de marketplace online dedicată antreprenorilor din sectorul agro-alimentar din Oltenia

12:12 24.08.2020
0

S-a lansat eBăcănie.ro, o platformă de marketplace online special destinată produselor culinare. Platforma este dedicată antreprenorilor români din mediul agro-alimentar și conex acestui sector.

Distribuie articol

S-a lansat eBăcănie.ro, o platformă de marketplace online special destinată produselor culinare. Platforma este dedicată antreprenorilor români din mediul agro-alimentar și conex acestui sector. Majoritatea studiilor de piață ce analizează comportamentul clienților au scos în evidență că românii ar preferă produsele autohtone. Cu toate acestea în majoritatea magazinelor se găsesc foarte puține produse făcute în România.

De asemenea majoritatea producătorilor autohtoni se plâng că nu au piață de desfacere pentru produsele lor. De cele mai multe ori se văd nevoiți să vândă samsarilor sau la marginea drumului. Accesul la piețele de cartier este mult îngreunat de birocrație, iar tarabele sunt ocupate de către alte tipuri de comercianți.

Pentru a putea facilita accesul producătorului român la piața de desfacere a fost creată platforma eBăcănie.ro. Pentru a putea vinde prin intermediul platformei trebuie să trimiți datele tale de contact la adresa de e-mail ebacanie@gmail.com și un operator al eBăcănie.ro te va contacta în cel mai scurt timp.

Dacă ești amator de produse românești sau dorești să susții acest demers poți accesa site-ul și comandă produsele partenerilor din portofoliu. Desigur ca atât portofoliul de produse, cât și cel al partenerilor este destul de dinamic. Acest lucru se datorează faptului că unii antreprenori lucrează sezonier sau produsele pe care produc și comercializează poate diferii de la perioada la perioadă.

Pe lângă produse românești vei putea găsi și unele speciale ce nu pot fi produse în țară. Un astfel de exemplu este uleiul de măsline și produse pe baza acestui ulei.

eBăcănie.ro este gândit pe mai multe secțiuni astfel încât partenerii să poată să-și înscrie produsele într-una din numeroasele secțiuni și subsecțiuni: fructe-legume, mezeluri, conserve, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, produse de patiserie, paste, pește, miere etc.

Accesul la platformă este gratuit și se pot înscrie atât micile afaceri de băcănie, ateliere de produse tradiționale, cât și afacerile mai dezvoltate. Cu toții vor beneficia de ajutorul echipei eBăcănie.ro în ceea ce privește promovarea produselor proprii. Promovarea se va face atât prin intermediul platformei, cât și prin intermediul altor instrumente ale mediului online.

Platforma este concepută să fie user-friendly astfel încât să poată fi folosită cu ușurință și de către o persoană care nu este tocmai familiară cu tehnologia.

Designul prietenos și intuitiv al eBăcănie.ro transformă platforma în instrumentul ideal prin care să-ți poți dezvolta afacerea și în mediul online.


Sursa: eBacanie
Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă