Doamna Lia Olguța Vasilescu și-a pus poalele-n cap! Lături în capul lui Ponta: Marș la coteț, potaie!

Doamna Lia Olguța Vasilescu și-a pus poalele-n cap! Lături în capul lui Ponta: Marș la coteț, potaie!

16:16 18.01.2020
0

Renumită pentru limbajul degradant și agresivitatea care trădează o gravă lipsă de educație, Lia Olguța Vasilescu își dă arama pe față și aruncă în capul lui Victor Ponta, fostul său șef din PSD pe care l-a adulat și l-a folosit în campania electorală. Din fostă lingușitoare a lui Ponta a ajuns Olguța Vasilescu o acuzatoare care i se adresează fostului premier cu un apelativ degradant: Potaie! Scoasă din minți de atacurile lui Ponta la adresa europarlamentarului Claudiu Manda, soțul ei, Olguța Vasilescu se manifestă ca o demnă continuatoare a lui VC Tudor și scuipă acolo unde pupa și invers, fără să aibă vreo urmă de rușine.

Recent, fostul primar al Craiovei și care spune că este hotărâtă în proporție de 99 la sută să candideze l-a atacat pe deputatul Ionuț Stroe pe care l-a numit VIERME. Isteria a fost provocată din cauză că penelistul i-a cerut să o dea afară pe fosta soție din funcția de conducere pe care tot la insistențele lui ar fi numit-o Olguța.

Distribuie articol

Lia Olguța Vasilescu, o doamnă a politicii de periferie în stil PRM: Ponta spune ca nu se aliaza cu noi la Craiova. Pai cine l-a invitat la vreo alianta? Ca sa tropaie pe langa elefant, purecele trebuie sa fie chemat...

Cum aș putea să mă aliez cu unul din gașca paraditorilor care făceau dosare nevinovaților, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje și puneau prea multe întrebări securiștilor care conduceau partidul?

#marslacotetpotaie


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă