Daniel Cîrjan, sprijin pentru creșterea numărului de specialiști în domeniul energetic

Daniel Cîrjan, sprijin pentru creșterea numărului de specialiști în domeniul energetic

13:59 07.02.2020
0

Daniel Cîrjan, viceprimarul PNL al Municiupiului Drobeta Turnu Severin, a participat, alături de Prefectul Cristinel Pavel, la inaugurarea unui laborator electric amenajat la Liceul de Transporturi Auto din Drobeta Turnu Severin. Viceprimarul Cîrjan a declarat că acordă tot sprijinul unui proiect prin care va crește numărul specialiștilor în domeniul energetic.

Distribuie articol

Proiectul „Ucenic Electrician”, implementat cu sprijinul Distribuție Oltenia, își propune să acopere numărul tot mai redus de profesioniști în domeniul energetic și să sprijine elevii care sunt la început de drum în meseria de electrician, oferindu-le condițiile propice pentru a face performanță în domeniu.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă