Mansarda Europa, jurnale și însemnări de Nicolae Coande, volum lansat la Gaudeamus București 2019

Mansarda Europa, jurnale și însemnări de Nicolae Coande, volum lansat la Gaudeamus București 2019

03:19 20.11.2019
0

În cadrul Târgului de carte Gaudeamus, București, ediția a XXVI-a, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 14, Nicolae Coande va lansa la standul Editurii „Paralela  45” volumul de jurnale și note de călătorie „Mansarda Europa. 4 jurnale din Apus” (colecția Odiseu). Despre carte vor vorbi scriitorii Sorin Delaskela și Ioan Buduca. Moderator, Diana Iepure.

Distribuie articol

„Mansarda Europa” cuprinde jurnale și însemnări din perioada în care Nicolae Coande a fost scriitor în rezidență în Germania (Fundația Heinrich Böll, respectiv Schöppingen – Westfalia), Austria (MuseumQuartier, Viena) și Elveția (Fundația Heinrich Maria Ledig-Rowohlt, Chateau de Lavigny).

Nicolae Coande a publicat până în prezent nouă cărți de poezie și șase de publicistică, eseistică, jurnale de călătorie. Propune la Teatrul Național de peste zece ani „Întâlnirile SpectActor”, „Duminici de Poezie în Teatru” și, mai recent, „Adunarea Poeților și a SpectActorilor Craioveni”, precum și „Clubul Dramaturgilor Craioveni”. Este redactor-coordonator al revistei „SpectActor” a T.N. Craiova (din 2006), membru al Uniunii Scriitorilor din România și al PEN Club România. 


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă