Cine este șeful de la JYSK? Iată povestea lui Alex Bratu, cu rock, țuică, plete, anti-comunism...

Cine este șeful de la JYSK? Iată povestea lui Alex Bratu, cu rock, țuică, plete, anti-comunism...

08:59 30.07.2019
0

Alex Bratu este country manager-ul JYSK (România, Bulgaria), are 44 de ani și mărturisește o adolescență rebelă în plin comunism, cu plete, ținte și bocanci, precum și o pasiune devoratoare pentru muzica rock, dar și o spaimă grozavă de armată.

Iar toate aceste manifestări de personalitate pălesc atunci când vine vorba de fiica lui cea mare, ale cărei argumente legate de farming și industrie alimentară iresponsabilă l-au făcut să îi accepte alegerea de a deveni vegană la 14 ani și, probabil, de a îi urma îndemnul să adere și el la această filozofie de viață.

Distribuie articol

Citiți un dialog despre răzvrătire în comunism, un bunic contrabandist de țuică și alegeri inspirate și relaxate care construiesc succesul, totul pe LIFE.ro.


Sursa: LIFE.ro
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă