Când se poate vizita Domeniul Regal Săvârșin

Când se poate vizita Domeniul Regal Săvârșin

14:48 02.05.2024
0

Deschiderea domeniului la public va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2024. În acea zi, la Satul Regal vor avea loc evenimente dedicate Zilei Copilului. Ele vor fi anunțate din vreme pe acest website.

Domeniul nu va fi deschis publicului în cursul lunii mai 2024. În această primăvară, în Parcul Regal se efectuează lucrări de anvergură în infrastructură (decolmatarea completă a lacului, refacerea șoselei de la Poarta de Sud, refacerea peluzei, punerea în funcțiune a irigației tuturor grădinilor și iluminatul electric al parcului). Aceste lucrări se vor încheia la finalul lunii mai 2024.

Programul de vizitare a Domeniului Regal Săvârșin între 1 iunie și 1 octombrie 2024:

Satul Regal, Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai și Magazinul de Suveniruri pot fi vizitate în fiecare săptămână, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 18.00.

Parcul Regal poate fi vizitat numai cu înscriere prealabilă, fie la telefonul 0770 562 822, fie pe e-mail, la contact@savarsinregal.ro/ Vizitarea parcului se face numai în prezența unui ghid.

Distribuie articol

Vă rugăm urmăriți în fiecare lună site-ul Fundației Colecția Regală, Săvârșin Regal. Programul de vizitare poate suferi modificări de la o săptămână la alta.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă