Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, oaspete al Pădurii Craiului

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, oaspete al Pădurii Craiului

11:52 24.07.2019
0

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Excelența Sa, domnul Hans Klemm, s-a aflat în Pădurea Craiului, una din cele şapte destinaţii de ecoturism din cadrul reţelei naţionale de eco-destinaţii ale României, În perioada 22-23 iulie 2019 .

Diplomatul a vizitat câteva ateliere de meșteșuguri din Drăgoteni (Remetea) și Roșia, fiind impresionat de tehnicile tradiționale de încondeiere a ouălor de Paști și olărit. Pentru a cunoaște mai bine oferta ecoturisică a zonei dar şi provocările cu care ea se confruntă, Excelența Sa a străbătut, la pas, împrejurimile comunei Roșia, punctul de plecare al unor trasee de drumeție și cicloturism, descoperind Cheile Cuților și fermecătorul cătun Runcuri.

Distribuie articol

„A fost o mare onoare pentru noi să îl însoțim pe domnul Ambasador în periplul său prin satele Pădurii Craiului și să împărtășim cu domnia sa valorile și spiritul acestor locuri. Discuțiile purtate de domnul Ambasador cu actorii locali implicați în dezvoltarea turistică a zonei şi feedback-ul pozitiv primit, sunt un imbold pentru a continua această muncă, convinși că Pădurea Craiului a devenit în ultimii ani, și datorită nouă, un loc mai bun în care să trăiești și un loc mai bun de vizitat”, a precizat Paul Iacobaş, managerul destinației.

Managementul destinației Pădurea Craiului este asigurat de Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor, cu sprijin financiar al Programului Green Entrepreneurship – Dezvoltarea Destinațiilor de Ecoturism din România, un program comun al Romanian-American Foundation și Fundația pentru Parteneriat.

Pentru mai multe informații, persoana de contact este Paul Iacobaş, manager destinaţie, tel. 0745602301 sau email turism@padureacraiului.ro


Sursa: PĂDUREA CRAIULUI
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă