BREAKING NEWS - 13 decese la Suceava. Numărul victimelor în România crescut la 63. Spitalul Județean nu a raportat decesele din cauza coronavirusului!

BREAKING NEWS - 13 decese la Suceava. Numărul victimelor în România crescut la 63. Spitalul Județean nu a raportat decesele din cauza coronavirusului!

23:21 30.03.2020
0

Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus, anunță grupul de Comunicare Strategică.

Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.

Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020.

Ca urmare a situației prezentate luni seara de către ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, s-a instituit CARANTINA MUNICIPIULUI SUCEAVA prin Ordonanța Militară nr 6.

Distribuie articol

În perioada 22-29 martie la Suceava au fost înregistrare 22 de decese, din care 9 au fost raportate și au fost comunicate public, precizează Grupul pentru Comunicare Strategică.

Spitalul din Suceava a fost închis în data de 25 martie timp de 48 de ore, iar decesele au fost în rândul pacienților acestui spital.

„La acest moment nu avem informații detaliate referitoare la momentul în care au fost prelevate probele pentru persoanele decedate, respectiv dacă acestea au fost prelevate înainte sau după deces”, se precizează în comunicat.

La acest moment este în desfășurare refacerea anchetelor epidemiologice de către noua conducere a DSP Suceava.

13 dintre aceste decese au fost raportate astăzi, urcând bilanțul victimelor Covid-19 la 65.


Sursa: Digi24
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă