Se caută un ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor

Se caută un ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor

06:46 11.02.2021
0

Inspectoratul de Poliție Județean Olt organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a unui post vacant de ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor.

Distribuie articol

Agenții de poliţie pot participa la concursul de ocupare a postului vacant de ofițer de poliție, dacă au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi dacă îndeplinesc condiţiile legale menționate în anunțul de concurs.

 

Înscrierile se fac on-line, în perioada 10-19 februarie 2021, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa resurseumane@ot.politiaromana.ro. După data de 19.02.2021, ora 16.00, înscrierile nu vor fi luate în calcul.

   

Informații complete cu privire la postul existent, programul de înscriere, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursului, la nivelul județului Olt, se pot obține consultând pagina de internet a I.P.J. Olt, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, la adresa:

https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-ocuparea-unui-post-vacant-de-ofiter-de-politie-in-cadrul-i-p-j-olt-biroul-pentru-protectia-animalelor-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa-a-persoanelor-cu-studii-corespunzatoare-cerintelor-postului-si-care-indeplinesc-conditiile-legale-tematica-si-bibliografia-recomandate

 


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă