Felicitări, plutonier adjutant Octavian Marian TUDOSIE!

Felicitări, plutonier adjutant Octavian Marian TUDOSIE!

18:39 15.09.2020
0

Plutonierul adjutant Octavian Marian TUDOSIE, șef gardă de intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, a primit “Emblema de Onoare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență”, în cadrul unui ceremonial organizat cu ocazia Zilei Pompierilor din România, la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Distincția i-a fost oferită de ministrul Afacerilor Interne, domnul Ion Marcel Vela.

Distribuie articol

"Il felicităm și noi pe colegul nostru pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredințate, dar și pentru preocuparea permanentă de a se implica activ în viața comunității.

Putem spune despre plutonierul adjutant Octavian Marian TUDOSIE că este un adevărat profesionist și un om pe care te poți baza în orice situație, iar aprecierea primită este o încununare a muncii depuse în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Drobeta” al județului Mehedinți", este mesajul reprezentanţilor ISU Mehedinţi.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă