Ana Birchall: Guvernul PSD - Dăncilă a susținut oficializarea limbii maghiare în Ardeal

Ana Birchall: Guvernul PSD - Dăncilă a susținut oficializarea limbii maghiare în Ardeal

13:07 03.05.2020
0

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei in Guvernul Dancila, dezvaluie faptul ca Viorica Dancila a sustinut amendamentul UDMR la Codul Administrativ prin care este oficializata utilizarea limbii maghiare in Ardeal, potrivit Aktual24.ro. Dancila a declansat recent un razboi cu Ciolacu, caruia ii cere sa demisioneze din fruntea PSD din cauza adoptarii tacite a legii autonomiei secuilor.

Distribuie articol

Pe facebook, Ana Birchall a dezvăluit că fostul premier PSD a susținut amendamentele UDMR pentru a fi introduse în Codul Administrativ: Zilele acestea cand am citit ‘razboinicele’ declaratii ale doamnei Dancila, sincer m-a bufnit rasul si mi-am propus sa o ignor…. dar cand vad ca, in continuare, cu un tupeu pe care rar l-am intalnit la o persoana tot declara in stanga si in dreapta cum a aparat domnia sa Constitutia etc, nu pot sa nu scriu aceste randuri, ca sa asezam totusi adevarul acolo unde este!

Fara a scuza sau tolera ce s-a intamplat in Camera Deputatilor, eu fiind printre primele persoane care am reactionat si public exact atunci cand am aflat de adoptarea tacita (postare pe FB, joi ora 22.38), o provoc public pe doamna Dancila ca pana luni sa isi aduca aminte de amendamentul pe care UDMR vroia sa il introduca in Codul Administrativ si ce ‘discutii’ am avut cu domnia sa si ce reprosuri am primit atunci, tocmai pentru ca ‘razvratita’ de astazi era in favoarea includerii acelui amendament in Codul Administrativ!


Sursa: Aktual24.ro
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă