Stelian Tănase: Cine plătește pentru 10 august?

Stelian Tănase: Cine plătește pentru 10 august?

09:22 17.07.2019
0

Seara de 10 august 2018 e crucială pentru soarta actualei guvernări. Din acea seara a început prăbusirea PSD. PSD nu si-a mai revenit până astazi. A pierdut catastrofal alegerile din 26 mai 2019. Nici nu-și mai poate reveni pe termen scurt și mediu. VV Dăncilă încearcă prin demiterea ei sa se spele pe miini. Vrea sa emancipeze de sub tutela carmen danlui Dragnea. Dar în calitatea ei de premier, e la fel de vinovată ca și Carmen Dan. Este motivul pentru care ex-ministreasa de la Interne nu va ajunge să fie judecată pentru răspunderea pe care o poartă. De asemenea documentele vor rămâne secretizate, așa cum a ordonat Carmen Dan când era mare și tare. Din acea seară a ororilor – 10 august 2018 – s-a străduit să șteargă urmele nenorocirii și să-i facă scăpați pe capii jandarmeriei. Trebuie alt guvern, fără VV Dăncilă, chiar fără PSD, ca să se ajungă la adevăr.

Distribuie articol

Afacerea asta va avea un final când Carmen Dan va fi jdecată împreună capii jandarmeriei si ai MAI, cu Liviu Dragnea și ceilalți pentru cele întâmplate. Lumea românească trebuie nu numai să afle adevărul, (de la jurnaliști, martori, istorici, IMG_0743magistrați), dar trebuie mai ales ca vinovații să fie pedepsiți după gravitatea faptelor lor.

Citește textul integral publicat pe bloggul lui Stelian Tănase


Sursa: Stelian Tănase
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă