Americanii de la Deveselu s-au întrecut în competiţii sportive

Americanii de la Deveselu s-au întrecut în competiţii sportive

15:48 18.10.2019
0

În perioada 14-18 octombrie, la Baza Militară 99 Deveselu, s-au desfășurat o serie de competiții sportive organizate de Naval Support Facility Deveselu și Baza Militară 99 Deveselu, în contextul Zilei Armatei Române, care se sărbătorește în data de 25 noiembrie.

Distribuie articol

La competițiile de tenis de masă, fotbal-tenis, volei, șah, cros și cornhole au participat reprezentanți din cadrul NSF Deveselu, Baza Militară 99 Deveselu, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, Batalionului 22 Infanterie Caracal, Batalionului 325 Artilerie Caracal, Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Pompierii olteni au avut reprezentare la toate disciplinele sportive și au reușit să ocupe locuri fruntașe, ISU Olt reușind să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la clasamentul general.

Reprezentanții ISU Olt au obținut medaliile de aur la tenis de masă, probele de simplu și dublu și volei, medalii de argint la fotbal-tenis, șah și cros și mențiune la cornhole.

Astăzi, la Baza Militară 99 Deveselu, s-a desfășurat festivitatea de premiere, în prezența reprezentanților instituțiilor care au participat la competiții și a sportivilor care s-au clasat pe podium.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă