8 tineri mehedințeni au ales să se alăture marii familii a pompierilor

8 tineri mehedințeni au ales să se alăture marii familii a pompierilor

06:58 22.05.2020
0

Începând din acest an și fetele au avut posibilitatea de a alege arma POMPIERI, cinci dintre ele reușind să devină eleve ale Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești. Una dintre acestea este o tânără mehedințeancă din localitatea Mărășești, care împreună cu alți șapte tineri motivați și dornici să învețe tainele meseriei de pompier au fost repartizați Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți pentru a desfășura stagiul de practică.

Distribuie articol

Pentru a-și însuși noi cunoștințe, dar și pentru a-și forma deprinderile necesare îndeplinirii cu succes a viitoarelor misiuni încredințate, elevii pompieri au fost repartizați, în funcție de domiciliu, subunităților inspectoratului, unde vor desfășura 640 de ore de pregătire, sub îndrumarea unor tutori profesionali.

"Patru dintre ei se vor pregăti în domeniul situațiilor de urgență la subunitatea Baia de Aramă, doi la Detașamentul Drobeta Turnu Severin, iar alți doi în cadrul Stațiilor de Pompieri Vânju Mare și Strehaia.

Le dorim succes în nobila meserie de a proteja semenii și le mulțumim că au ales să devină salvatori în domeniul situațiilor de urgență!", spun reprezentanţii ISU Mehedinţi.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă