8 prezențe pe podium la Internaționalele României

8 prezențe pe podium la Internaționalele României

12:03 26.08.2020
0

Atleții recuperează în pas alert participarea la competiții oficiale, după ce s-au întrecut ultima oară în cadrul tradiționalului concurs Campionatele Internaționale ale României, ce a avut loc weekendul trecut la Cluj Napoca.

Distribuie articol

Reprezentanții CSM Craiova au ieșit în evidență prin cele opt medalii pe care au reușit să le adjudece, majoritatea fiind cele mai strălucitoare – 6 achiziții de “aur” pentru delegația noastră.

În probele de săritură, Andreea Drăgan (săritură cu prăjină) și Florentina Budică (săritură în înălțime) și-au asigurat prezența pe primul loc al podiumului, cu un rezultat de 3.30 metri pentru Andreea și 1.70 metri pentru Florentina.

Tot “în aer” și-a adăugat în palmares o nouă medalie Dacian Costea, care a obținut argintul în proba masculină de săritură cu prăjina – 4.30 metri. Sergiu Ursu și Bianca Lazăr au fost ambasadorii clubului în întrecerile de aruncări, cu un aur și un bronz trecut în registru. Sergiu a urcat pe prima treaptă a podiumului la aruncarea discului cu rezultatul de 56,43 metri, în timp ce Bianca s-a situat pe locul trei la aruncarea ciocanului – 57,44 metri. La probele de alergări, atleții noștri au adus acasă trei medalii de aur prin Nicolae Coman și Cristina Bălan. Nicolae a reușit o “dublă” de aur prin clasările pe primul loc la cursele de 1500 metri (3:48.99 min) și 800 de metri (1:50.77 min), iar Cristina a trecut prima linia de sosire în proba de 800 de metri, după un timp de 2:07.44 min.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă