Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” Craiova - 100 de ani în slujba comunității

Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” Craiova - 100 de ani în slujba comunității

12:53 10.10.2023
0

Liceul Teoretic ”Henri Coandă”, ca în fiecare an, își onorează patronul spiritual, Henri Coandă, savant dăruit universalităţii, fără de care spiritualitatea românească ar fi fost iremediabil mai săracă.

Anul acesta Liceul Coandă își deschide cu generozitate porțile, în cadrul evenimentului Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” - 100 de ani în slujba comunității”, în perioada 11-13 octombrie 2023, pregătit cu atenţie şi devotament de cadre didactice şi elevi. 40 de activități se vor derula pe parcursul celor 3 zile. Un moment de referință, unic în seria evenimentelor de acest tip din viața liceelor craiovene, va fi recitalul de muzică folk și poezie sub genericul ”Podium poetico-muzical”, eveniment care va reuni poeți, prozatori și jurnaliști contemporani consacrați (precum Spiridon Popescu, Toma Grigorie, Camelia Radulian, Dumitru Sîrghie, Petrișor Militaru, Mircea Pospai, Rodica Pospai-Păvălan), precum și cantautori, artiști renumiți de muzică clasică și folk (precum Mircea Suchici, Dan State, Dan Vană și inegalabilul Emeric Imre).

Distribuie articol

Pe data de 11 octombrie 2023, vă invităm să vă alăturați comunității noastre educaționale și culturale, în cadrul Sesiunii omagiale, care va avea loc începând cu orele 12.00 în incinta școlii, Corpul D, în SALA OMNIA (sala de festivități a liceului) și pentru evenimentul ”Podium poetico-muzical - recital de muzică folk și poezie”, ce se va desfășura pe baza sportivă a liceului, începând cu ora 13.00.

Director,

Prof. Mihaela BRUMAR


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă