Viorica Dăncilă a intrat la apă! Viral cu premierul la Sulina

Viorica Dăncilă a intrat la apă! Viral cu premierul la Sulina

15:51 06.07.2019
0

O imagine cu premierul Viorica Dăncilă la Sulina a devenit viral și a stârnit comentarii amuzante din partea internauților. Dăncilă s-a descălțat de sandale și a pozat cu picioarele în mare la Sulina, după o întâlnire de taină cu Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, cei doi lideri cu care împarte conducerea partidului.

Distribuie articol

Într-un capot albastru cu imprimeuri, Dăncilă a pozat ca într-o vacanță deși se află într-un turneu de securizare a filialelor unde nu are susținere deplină, Tulcea și Galați. Pentru a părea populară, amintind de pozele cu cuplul Ceaușescu în timpul unor partide de volei, Dăncilă a jucat ping-pong. Zâmbind larg, premierul a refuyat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor privind împrumuturile externe pentru plata pensiilor și salariilor, cât și asupra unor probleme financiare apărute la mai toate primăriile.

Pentru a-i ține isonul, Fifor și Teodorovici se plimbă prin nisip doar în ciorapi, cu pantofii în mâini, dar fără a intra cu picioarele în apă.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă