Jeny Nicolau, replică spumoasă pentru Ștefan Popa Popas, caricaturistul care nu suportă olteni în Timișoara

Jeny Nicolau, replică spumoasă pentru Ștefan Popa Popas, caricaturistul care nu suportă olteni în Timișoara

23:09 20.07.2019
0

Deranjată de jignirile aduse oltenilor de către Ştefan Popa Popa's, cunoscuta și îndrăgita artistă Jeny Nicolau i-a dat o replică plină de umor, inteligență și spontaneitate: Vă rog să priviți în sufletul dumneavoastră și să creionați cu inima o caricatură care să servească drept scuză a tot ce ați spus despre olteni!

Distribuie articol

Jeny Nicolau: Domnule Ștefan Popa Popa's cu tot respectul pe care vi-l port, dați-mi voie să vă spun că nu aveți dreptate! în fața lui Dumnezeu suntem egali, suntem români, suntem oameni! Oltenia a dat mari valori culturii românești! Oltenia a dat o echipă de fotbal alb-albastră iubită de o lume întreagă! Tudor Vladimirescu a plecat din inima Olteniei! ”Nea Marin“, interpretat de marele actor Amza Pellea, chiar dacă folosea foarte des perfectul simplu (fusei, mă dusei) a fost iubit de o lume întreagă! Marele poet Adrian Păunescu a pornit în lumea culturală și nu numai din inima Olteniei, din Bârca! Marin Sorescu, marele scriitor, a avut tot sânge de oltean! Lanțul de la gâtul dumneavoastră face parte din care cultură? Mă scuzați, a cocalarilor? Vă rog să priviți în sufletul dumneavoastră și să creionați cu inima o caricatură care să servească drept scuză a tot ce ați spus despre olteni!

Caricaturistul Ştefan Popa Popa's a făcut mai multe declarații jignitoare la adresa oltenilor într-o emisiune la o televiziune din Timișoara, Ieri, la postul local de televiziune Tele Europa Nova Timişoara, Ştefan Popa Popa’s a făcut declaraţii extrem de dure la adresa oltenilor stabiliţi în Timişoara: Au venit ciurucurile din Oltenia

Vorbind despre cultura din Timişoara a făcut o afirmație aiuritoare: publicul din Timişoara s-a schimbat, avem peste 60 la sută olteni în loc de timişoreni. Atunci îmi pun şi eu întrebarea: unde sunt valorile Timişoarei?, a spus Popa’s, potrivit stiripesurse.ro și alte publicații care au preluat insanitățile acestui așa-zis ambasador cultural.


Sursa: PRO Oltenia facebook
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă