Unchiul Alexandrei susţine că Dincă este acoperit de persoane importante din Poliţie şi Justiţie

Unchiul Alexandrei susţine că Dincă este acoperit de persoane importante din Poliţie şi Justiţie

19:09 10.08.2019
0

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, scrie, pe Facebook, că Gheorghe Dincă era cunoscut, frecventat și poate acoperit de patru persoane importante, respectiv un fost șef din Poliția Caracal, un fost prim procuror al Parchetului Olt, o fostă judecătoare și un politician din Olt.

Distribuie articol

“#112vreausatraiesc. NU MAI POT! AM SPUS CĂ VOI SPUNE TOT dacă simt că descoperirea adevărului stagnează sau este ascunsă. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit şi poate chiar acoperit de cel puţin 4 oameni al căror anturaj merge mult în urmă:

– Un fost şef din Poliţia Caracal care astăzi este mare om de afaceri în oraş

– Un fost procuror şi ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt

– O fostă judecîtoare cu care Dincă şi cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani şi cu care Dincă a avut o relaţie “de prietenie”. Şi al cărei sot se pare că a dispărut şi nu a mai fost găsit.

-Cel puţin un politician de Olt a cărui familie îl cunoştea pe Dincă şi care l-a folosit mulţi ani pentru diverse treburi “mărunte””, a scris Alexandru Cumpănașu, sâmbătă, pe Facebook.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă