Membrii Fundaţiiei pentru SMURD, voluntari pe şantierul de la Vaideeni! Au constuit case pentru sinistraţi

Membrii Fundaţiiei pentru SMURD, voluntari pe şantierul de la Vaideeni! Au constuit case pentru sinistraţi

08:22 23.10.2019
0

Fundația pentru S.M.U.R.D. este prezentă și anul acesta pe șantierul Habitat for Humanity Romania, în cadrul celui mai mare proiect de construcție accelerată și voluntariat din tară, Big Build 2019, desfășurat în perioada 07 - 11 Octombrie în localitatea Vaideeni, județul Vâlcea.

Distribuie articol

Echipa este formată din 14 voluntari ai Fundației pentru S.M.U.R.D., paramedici voluntari în cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din Mureș, Constanța, Bistrița și București - Ilfov.

Alături de alți 220 de voluntari din țară și străinătate, au acceptat provocarea de anul acesta, de a construi 10 case în 5 zile, pentru 10 familii din localitatea Vaideeni, rămase fără adăpost în urma inundațiilor puternice avute loc aici în urmă cu 5 ani.

Aceasta este cea de-a 3-a participare la Big Build, după experiența din 2017 de la Bacău, unde am ajutat la construcția a 36 case în 5 zile, și cea de anul trecut de la Cumpăna, unde am contribuit la ridicarea a 10 case în 5 zile.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă