Un poliţist din Strehaia a donat 5.000 de lei unei asociaţii! Erau daune morale în urma unui proces

Un poliţist din Strehaia a donat 5.000 de lei unei asociaţii! Erau daune morale în urma unui proces

07:07 11.02.2021
0

Poliţistul din Strehaia a avut curajul nu doar să oprească în trafic un \"mahăr\" al localităţii şi să-i suspende permisul, ci, după ce acesta s-a ameninţat, l-a şi dat în judecată.

Distribuie articol

"Robert Popa este polițistul din cadrul Formațiunii rutiere a Poliției Oraș Strehaia, care în data de 13 noiembrie după ce a constatat contravenția unui conducător auto a fost ultragiat de acesta. Robert ne-a spus că cel mai mult l-a ajutat BodyCam -ul, pentru că dovada ultragierii a fost înregistrată și folosită în cadrul procesului penal. Cel care l-a ultragiat pe polițist și-a recunoscut vinovăția și a acceptat să plătească polițistului suma de 5000 de lei cu titlu de daune morale. Întreaga sumă a fost donată de Robert, Asociației Mare-Mare, asociație care se preocupă de ajutorarea copiilor cu probleme neurologice.

Suntem încrezători că tinerii polițiști proaspăt intrați în sistem reprezintă generația de mâine a Poliției Române, iar determinarea specifică vârstei va fi hotărâtoare în schimbarea mentalităților. Noi, organizația profesională te felicităm pentru profesionalismul cu care ai acționat și pentru devotamentul de care ai dat dovadă față de profesie", au postat colegii poliţistului pe pagina de socializare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă