24 de unităţi administrative, afectate de inundaţiile din Mehedinţi

24 de unităţi administrative, afectate de inundaţiile din Mehedinţi

09:35 09.07.2019
0

Prefectul Nicolae Drăghiea a convocat în ședință extraordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți, pentru a supune la vot spre promovare, către Guvern, un nou proiect de hotărâre referitoare la acordarea unor ajutoare de urgență pentru refacerea infrastructurii avariate de fenomenele meteorologice și hidrologice din lunile mai – iunie a.c.

Distribuie articol

Astfel, în decurs de nici două luni, au fost promovate patru proiecte de hotărâre de Guvern în valoare totală de 24.435,17 mii lei, beneficiarii fiind Consiliul Județean Mehedinți și 24 unități administrativ teritoriale.

Prefectul a mulțumit în mod special membrilor comisiilor de evaluare, care au fost prezenți în teren de dimineața până seara și au evaluat peste 200 de drumuri, podețe și alte elemente afectate, efortul acestora fiind considerabil.

Totodată, prefectul a informat membrii comitetului cu privire la efectele furtunii de intensitate cod roșu, din seara zilei de 07.07.2019, care au constat în rănirea a patru persoane, avarierea unor rețele electrice cu peste 3000 abonați afectați, distrugerea și avarierea mai multor acoperișuri ale clădirilor, precum și copaci căzuți pe autoturisme, rețelele de electricitate ori carosabil.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă