În județul Vâlcea sunt amenajate cinci centre de vaccinare în unități spitalicești și încă 17 în afara unităților sanitare

În județul Vâlcea sunt amenajate cinci centre de vaccinare în unități spitalicești și încă 17 în afara unităților sanitare

14:36 23.12.2020
0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, întrunit în ședință extraordinară azi, la ordinul prefectului Sebastian Fârtat, a hotărât repartizarea în județ a unui număr de 19.324 de afișe.

Distribuie articol

Afișele fac parte din campania de informare pentru vaccinarea anti-COVID, demarată de Guvernul României, și vor ajunge în toate cele 89 de localități din județ (17.941 de afișe), precum și în unitățile sanitare (1.383 de afișe).

Campania de vaccinare se va desfășura în trei etape, în țară fiind organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare.

În județul Vâlcea sunt amenajate cinci centre de vaccinare în unități spitalicești și încă 17 în afara unităților sanitare. La acestea se adaugă și două caravane mobile, care se vor deplasa la persoanele aflate în centre rezidențiale și medico-sanitare, nedeplasabile sau aflate în zone izolate.

Cele 17 centre de vaccinare din afara unităților sanitare vor funcționa astfel: cinci în municipiul Râmnicu Vâlcea și câte unul în localitățile Bălcești, Berbești, Sutești, Drăgășani, Orlești, Lădești, Băbeni, Horezu, Mihăești, Budești, Brezoi și Călimănești.

Informații despre vaccinarea împotriva COVID-19 găsiți și pe platforma de informare despre vaccinarea anti-COVID, pusă la dispoziția cetățenilor de către Guvernul României: https://vaccinare-covid.gov.ro/


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă