Un model, un exemplu de urmat

Un model, un exemplu de urmat

14:37 21.07.2020
0

Carmen este studentă la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, și, ca alți studenți de vârsta ei, se află în căutarea profesiei ideale. Și acest lucru l-a descoperit, urmându-și visul și muncind pentru a ajunge ofițer în cadrul Jandarmeriei Române.

Distribuie articol

Carmen a fost susținută permanent de tatăl ei, care este, de asemenea, purtător al uniformei bleu- jandarm. De la diploma ,,Jandarm pentru o zi”, pe care a primit-o participând la activitățile în cadrul Jandarmeriei Mehedinți și până la Diploma-locul 1 pentru Conferința Științifică ,,The importance of University Education in the Knowledge-Based Society” , organizată de Academia de Poliție, a fost multă muncă și dorință continuă de autodepășire. Carmen este o studentă bursieră, foarte modestă și crede că orice tânăr trebuie să lupte pentru a-și atinge visul, oricare ar fi el.

Ce sfat ar da unui tânăr de vârsta ei? ,, Și când nu mai poți, mai poți puțin!”.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă